ZONGULDAK ALAPLI İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Mesajı

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Cevat ÇEVİK, 2018-2019 Eğitim Öğretim yılının başlaması vesilesiyle öğretmen, öğrenci, veli ve tüm eğitim çalışanlarına yönelik bir mesaj yayımladı. Sayın ÇEVİK mesajında yeni eğitim öğretim yılının ülkemiz adına hayırlara vesile olmasını dilediğini iletti.
2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Mesajı

 

Kıymetli Öğretmenler, anneler-babalar ve sevgili öğrenciler;

Uzun süren bir tatilin ardından yeni bir eğitim-öğretim yılına daha huzur ve güven içinde girmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bireyi hayata hazırlayan, gelişme ve çağdaşlaşma çabalarını başarıya ulaştıran, eğitim imkânlarını sistemli bir şekilde sunan ve geleceğe ilişkin hedeflerimize ulaştıracak olan eğitim yuvası olan okul insan hayatında aileden sonra en önemli basamaktır. Yaşayacağımız hayatın temeli ve teminatı hayatımızın önemli aşamalarından biri olan eğitim-öğretim hayatında göstereceğimiz başarıdır. Yarınlarımızın emaneti olan çocuklarımızı ve gençlerimizi ne kadar iyi yetiştirebilirsek, onlara ne kadar çok imkân sunabilirsek, ülkemizin yarınları da o kadar parlak olacaktır.Eğitimin temel hedefi, sağlıklı, çalışkan, üretken, araştıran, soruşturan, yorumlayan ve milli şuura sahip bireyler yetiştirmektir.

Çocuklarımızı ve gençlerimizi bu özelliklere sahip, vatanımıza, milletimize, en önemlisi kendilerine yararlı bireyler olarak, geleceğe hazırlamak bizlerin en büyük vazifesidir.

Bu duygu ve düşüncelerle öğrencilerimize, öğretmenlerimize, tüm eğitim çalışanlarımıza ve ailelerimize Yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını diler, yetiştirdiğimiz öğrencilerin vatanına, milletine, bayrağına ve mukaddesatına sahip çıkan nesiller olarak mezun olmasını Cenab-ı Haktan niyaz ederim. Eğitimin pahalı olduğunu düşünüyorsanız, cehaletin bedelini hesap etmemişsiniz demektir.

Merkez Mahallesi Kabristan Caddesi Hükümet Konağı Zemin Kat Alaplı / ZONGULDAK - 0 372 378 16 82 92

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.